lunedì 30 maggio 2011

Turkish

Sunum
Neden italyancayi Italian online lessons ile ogrenmek?
Bizimle italyanca ogrenmek kolay ve basit: tek ihtiyaciniz olan mikrofonlu bir kulaklik, bir webcam ve Skype (ucretsiz indirmek icin www.skype.com).
Italian online lessons ile yapabilecekleriniz:
-ders gunlerini ve saatlerini belirlemek
-evden ya da istediginiz her yerden calismak
-calisma programizini kisisellestirmek ve size uygun italyanca kursunu yaratmak
-anadilli bir ogretmen ile dogrudan ve sicak bir sekilde etkilesime girmek
-tasarruf etmek!

 
Kullanim ve odemeler

Ilk ders, yaklasik 20/30 dakika, ucretsizdir: ders yapmak icin kullanacagimiz malzemeleri ve araclari size anlatmak ve tanismaya yarayacaktir. Eger yeni baslamiyorsaniz, italyanca seviyenizi olcmek icin size bir test gonderecegiz.

Her ders 60 dakikaliktir ve ucreti € 15.00 dir.
Dersler tamamen italyancadir.

Asagidaki adrese bir e-mail gondererek ders saatlerini belirleyip randevu alabilirsiniz (Italya yerel saatini unutmayin) youritalianonlinelessons@gmail.com. Ilk firsatta ders tablomu gozden gecirip size haber verecegim. (Her durumda, benim ders cizelgemi blog’dan da takip edebilirsiniz www.italianonlinelessons.blogspot.com).
Ders saati dogrulandiktan ve kesinlestikten sonra odemeyi PayPal ile yapabilirsiniz (www.paypal.com). Ders ucreti onodeme seklinde yapilir.
Dersler bir gun oncesine kadar e-mail yoluyla bildirilmek kaydiyla iptal edilebilir. Eger ayni gun icerisindeki bir ders iptal edilirse ya da belirlenen ders saatinde hazir bulunmazsaniz, ders ucreti geri odenmeyecektir.
Eger belirlenen ders saatlerine ben yetisemiyorsam ya da Skype hattinda bir problem varsa, seninle ilk firsatta temas kurup yeni bir ders saati ayarlanacaktir. 

 
Iletisim
Daha detayli bilgi edinmek ya da ders saatlerini belirlemek istiyorsan bana yaz.
E-mail
Skype
italianonlinelessons 
Thanks to Ekin Yildirim

Nessun commento:

Posta un commento